.::.1st Hungarian El Rostro de Analía & Mas Sabe el Diablo Fansite.::.
.::.1st Hungarian El Rostro de Analía & Mas Sabe el Diablo Fansite.::.
Bienvenido

Üdvözöllek az El Rostro de Analía - A bosszú álarca & Mas Sabe el Diablo - Ördögi kör első magyar rajongói oldalán. Itt minden információt megtalálsz erről a két  nagyon klassz sorozatról, amellett nagyon sok kép, és extra, és letöltés vár rád. Jó böngészést: -Analía a szerk-


 
Navigation
 
Csevegj!
 
ELITE OLDALAK

 
TOP OLDALAK

 
Táblák

 
Epizódismertető 151-178

151.
Carmen bűntudata megzavarja Benito atyát. Hirtelen kételkedni kezd abban, hogy alkalmas e papi hivatásra, hiszen nem tud elfogulatlan lenni anyja gyilkosával szemben. Daniel állapota nem javul. Armando bemegy a korházba, hogy titokban megvizsgája.


152.
Adriana előkerül, miután meglátogatta édesanyja sírját a temetőben. Armando szerint Daniel egyetlen esélye a túlélésre, ha átszállítják az ő laboratóriumába. Az orvos azonban nem akarja elengedni a beteget.

 

153.
Cristobal ellen a nyílt utcán, Camila szeme láttára kísérelnek meg merényletet. Mindenki jól tudja, hogy míg Ricky Montana él, senki sem lehet biztonságban.


154.
Armando és Roberto a professzor laborjában azon fáradoznak, hogy visszahozzák az életbe Danielt. Benito atya közli a püspökkel, hogy túl sok a harag a szívében, ezért felhagy a papi hivatással.


155.
Miközben Carment a rendőrségre szállítják, Mandela nyomozó társával beugrik reggeliért. Eközben Carment Dosantos rendőrtisztre bízzák.


156.
Mariana azt mondja Armandonak, hogy valószínűleg nem akarja visszakapni a régi arcát, mert Analía arcával sokkal bátrabb és erősebb lett.


157.
Vicky elmondja Miguelnek, hogy arra gyanakszik, hogy Sara életben van, és ő vásárolta fel a vállalat részvényeit, hogy átvegye az irányítást az Angel felett.

 

158.
Ricky Montana bosszút esküszik Analía és mindazok ellen, akik börtönbe juttatták. Salamara és bandája éjjel meglepik Analíat, Agustinat és Camilat, és elhurcolják őket. Aguirre és Panfilo látják, amikor egy kocsiba tuszkolják őket.


159.
Sara abban bízik, hogy rá tudja venni Armandot hogy műtse meg az arcát és tüntesse el a hegeket, ahogy annak idején Analía arcával is tette. A sérült Aguirret barátja korházba akarja vinni, ám ő inkább követi az emberrablók kocsiját.


160.
Agustina nehezen teszi túl magát a sokkon, amit az emberrablók okoztak. A sérült Aguierret korházba szállítják, és lányai megnyugvására túl van az életveszélyen. Lares századosnak sok fejtörést okoz az áruló kiléte.


161.
Chaniqua bandája őrzi Robertót, míg a professzor helyre nem állítja Sara arcát. Az ártatlan Robertóval nem sok gondjuk akad. Adriananak úgy tűnik, látta nagyanyját az iskola előtt, de a tanára nem engedi ki az utcára.

 

162.
Carmen arra készül, hogy kéregető asszonynak öltözve bejut a házba. A bíroságon mindenki legnagyobb megdöbbenésére Chino visszavonja a vallomását, így félő hogy Montana ismét elkerülheti a börtönt.


163.
Cristobal nem tudja meggyőzni Chinot, hogy tegyen vallomást a volt főnöke ellen. Adriana nem érti hogy lehet Olga a nagymamája. Noha Carmen rosszul bánt vele, a kislány mégis szereti.

164.Adriana nagyon boldog, hogy apja magához tért a kómából. Daniel bocsánatot kér Marianatól azért, ahogyan viselkedett vele, amikor még nem tudta, hogy ki ő valójában. Celestinót ügyvédje, Tracano, ráveszi arra, hogy Montana ellen valljon, mert így egyrészt csökkentik a büntetését, másrészt pedig Tracano abban bízik, hogy Montana elárulja majd, hol tartja a pénzét, hogy lefizethessék a tanúkat.


165.A rendőrök már régen sejtik, hogy áruló van közöttük, de miután Lares százados irodájából eltűnik a teljes Montana-akta, sejtésük beigazolódik. Miguel összefut Teresa nővérrel, és amikor beülnek egy cukrászdába, találkoznak Chanicuával és Robertóval. Carmen álruhában beoson a házba, és csaknem sikerül valami hazugsággal magával csalogatnia Adrianát.


166.Montana bérgyilkosokat küld, hogy végezzenek Lupéval és a gyerekekkel, amiért Chino elárulta őt, de Cristobal épp időben érkezik, és kimenekíti őket. Analia kérésére Mariana találkozik vele. A lány arra kéri, hogy mivel alapos kiképzést kapott, segítsen neki levadászni Montanát, ha a bűnöző szökni próbál.


167.Analia felháborítónak találja, hogy elveszik tőle a Montana-ügyet, ezért inkább visszaadja a jelvényét. Mariana úgy dönt, hogy amennyiben a rendőrség nem találja meg az árulót, és fennáll Montana szabadulásának esélye, segíteni fog Analiának, hogy véglegesen végezzen vele. Ricky elárulja Tracanónak, hol van az az arany kulcs, amivel hozzáférhet a pénzéhez.


168.Sara tombol, mert úgy látja, hogy Armando elcsúfította az arcát. A professzor közli vele, hogy folytatja a helyreállító műtétet, amennyiben Sara teljesíti a feltételeit, azaz, feladja magát a rendőrségen. Analia megígéri Laresnek, hogy nem engedi Montanát megszökni. Celestino közli Chanicuával, hogy meg kell ölnie a túszt, de a lány képtelen végezni Robertóval.


169.Sara megdöbbenve látja a kötés levétele után, hogy az arca sebhelyes, a professzor nem állította helyre, ezért üzenetet küld Chanicua bandájának, hogy öljék meg a professzor túszként tartott asszisztensét, Robertót. Celestino megfogadja Tracano tanácsát, és vallomást tesz Montana ellen. Miguel rádöbben, hogy szerelmes Vickybe, és azt tervezi, hogy utána megy a Bahamákra. Chanicua képtelen megölni Robertót, mert megkedvelte a fiút.


170.Roberto, akit Chanicua futni hagyott, elmegy a rendőrségre, és beszámol arról, hogy a professzort megzsarolták. Camila izgatottan készül az esküvőjére Cristoballal. Analia és Mariana arra készülnek, hogy végezzenek Ricky Montanával, amennyiben szökni próbál a börtönből. Carmen felkeresi Adrianitát, és azt hazudja neki, hogy Ernesto kidobta őt a házból.


171.Daniel és Miguel követik Marianát, mert félnek, hogy baja esik. A bíróságon Chino vallomást tesz Montana ellen, és Celestino bármennyire dühöng is, azt állítja, hogy az ügyvéd is tudott minden bűncselekményről. Analia és Mariana egy épület tetejéről figyelik a börtön udvarát, így azonnal észreveszik, hogy Ricky és társai egy robbanás okozta fejetlenséget kihasználva, szökni próbálnak.


172.Mindenki megdöbben azon, hogy Vallejo volt az áruló. Ernesto elmondja Isabelnek, hogy Carmen felkereste Adrianát, és a rendőrségnek is szól, hogy figyeljék az iskolát, hátha újra felbukkan. Mariana és Analia egy erdőben erednek a menekülő Ricky nyomába. Analia megsérül, de tovább folytatja az üldözést, míg végül szemtől szembe találja magát a két halálos ellenség. A tűzpárbajban Ricky életveszélyesen megsérül, Analia pedig meghal.


173.Roberto visszaindul a szülőfalujába, Armando pedig arra készül, hogy felszámolja a laboratóriumot, és feladja magát a rendőrségen. Lares százados a halott Analiát Armandohoz viszi, és könyörög, hogy segítsen rajta. Cristobal közli Camilával a rossz hírt, miszerint a nővére meghalt. Adriana képtelen elhinni, hogy Carmen bántaná őt.


174.Noha az Interpol elfogatóparancsot adott ki doktor Rivera ellen, Lares százados még húzza az időt, mert tudja, hogy senki más nem lenne képes visszahozni az életbe Analiát. Adriana senkinek nem hisz, csak Carmennek, aki elhitette vele, hogy az egész család összefogott ellene. Sara mindenki nagy meglepetésére megjelenik a cégnél, és közli, hogy továbbra is igényt tart az elnöki székre.


175.Armandónak sikerül visszahoznia az életbe Analiát. Montanát a súlyos sérülései egy életre tolószékbe kényszerítik. Isabel kétségbeesésében Lares századoshoz fordul, de a rendőrség bizonyíték híján nem tartóztathatja le Sarát. Carmen, miután kilopta az aranykulcsot Tracano zsebéből, egy zálogházban teszi pénzzé. Tracano megpróbálja feltörni az ajtót, nem sejti, hogy egy robbanószerkezetet indít be ezzel.


176.Az amúgy is rossz állapotban lévő Montana pánikba esik, amikor megtudja, hogy az ügyvédje lelépett. Chino elhatározza, hogy könyvet ír a Montana mellett töltött időszakról. A rendőrség lecsap a női ruhában menekülni készülő Renére, és rá akarják venni, hogy tanúskodjon Sara ellen.

 

177.Armando elindul a rendőrségre, hogy feladja magát. Tudja, hogy a tiltott kísérletek miatt felelnie kell. Carmen megbízza Asuntát, hogy csalja el a kislányt a ház kertjéből azzal, hogy a nagymamája nagyon beteg, és látni akarja. A gyanútlan Adriana Asuntával tart. Mariana és Daniel a kislány után erednek és sikerül kimenekíteniük az eszelős Carmen karmai közül.

 

178.Befejező rész

Miguel megdöbben, amikor Vicky az irodájába lép.

Bevallja neki, hogy szerelmes belé. A lány határtalanul boldog, hiszen azóta tetszik neki Miguel, amióta először megpillantotta. Carment elmegyógyintézetbe zárják. Amikor szökni próbál, belép a közveszélyes elmebetegek szobájába, akik megölik. Camila hozzámegy Cristobalhoz. Adriana pedig boldog, hogy szülei végképp egymásra találtak.


 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Ennyien vagyunk jelenleg az oldalon

 

 
Hirdess itt!

 

 

1hét = 3 kredit
2hét = 6 kredit
1hónap = 12 kredit
2hónap = 20 kredit
1év = 50 kredit

 
Testvéroldalak

 Az oldal testvéroldalai Sziszi Gaby Espino és Nicole Nikki Reedes oldija. 

 

 
Nézz be!

 Az ERDA és az MSED mellett Twilight imádok vagyok, esetleg ha ti is szeretitek nézzetek be a két blogomra, az egyiken egy Twilight Edward & Bella fanfiction olvasható, a másikon pedig egy Kellan Lutz-os. És Egy RobSten-es.

 

 
Kedvenc vámpírjaim

Elite vámpírok Top vámpírok

 

 

 
El Rostro De Analía

 
Hány rajongó járt itt
Indulás: 2006-07-08
 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!