.::.1st Hungarian El Rostro de Analía & Mas Sabe el Diablo Fansite.::.
.::.1st Hungarian El Rostro de Analía & Mas Sabe el Diablo Fansite.::.
Bienvenido

Üdvözöllek az El Rostro de Analía - A bosszú álarca & Mas Sabe el Diablo - Ördögi kör első magyar rajongói oldalán. Itt minden információt megtalálsz erről a két  nagyon klassz sorozatról, amellett nagyon sok kép, és extra, és letöltés vár rád. Jó böngészést: -Analía a szerk-


 
Navigation
 
Csevegj!
 
ELITE OLDALAK

 
TOP OLDALAK

 
Táblák

 
Epizódismertető 101-150 rész

101.
Ernesto hiába próbálja rábeszélni Danielt, hogy ne rúgja ki Isabelt, a férfi hajthatatlan. Olga elmeséli Agustinának halva született kislánya történetét. Az asszony felajánlja, hogy segít elhozni az elhagyatott ház udvaráról a kislány maradványait. Carmen véletlenül meghallja, hogy az általa gyűlölt Miguel felesége Ana húga, és ekkor elszabadul a pokol.


102.
Olga és Agustina döbbenten látják, hogy a kislány maradványai helyett csak kövek vannak a rögtönzött koporsóban. Olga kétségbeesésében nem tudja, mihez kezdjen. Nieves furcsálja Carmen viselkedését. Asszonya folyamatosan magában beszél, mintha még más is ülne a kocsiban. Sara Danielt megelőzve közli Adrianitával, hogy a férfi feleségül veszi.


103.
Olgát nagyon megviseli, hogy nem tudja, valójában mi történt a kislányával, mert annyi bizonyosnak látszik, hogy a baba mégsem halva született. Jazmin elújságolja Camilának, hogy moziban volt Cristoballal. A lány eljátssza, hogy nem zavarja a dolog, de nagyon fáj neki, mert még mindig Cristobalt szereti. Miguel megpróbálja rábeszélni Chaniquát, hogy mégse csináltassanak apasági tetsztet. Analia és Cristobal álruhában, parókában, elmennek egy szórakozóhelyre, ahol összefutnak Daniellel és Sarával.


104.
Analiát nagyon megviseli a Daniellel való találkozás. Sarának meggyőződése, hogy Analiát látta a szórakozóhelyen, de Daniel valóságtól elrugaszkodott ötletnek tartja. Teresa nővér sokat segít Chanicuának az alkoholista Pamela ápolásában. Olga megkeresi Lares századost, és megkéri, segítsen neki a kislánya felkutatásában.


105.
Carmen megpróbálja kiszedni Miguelből, hol lakik Chanicua, mert mindenáron meg akarja ölni Pamelát, az egyetlen embert, aki tanúsíthatná, hogy ő állt Olga gyermekének elrablása mögött. Analia elmondja Lares századosnak, hogy valójában Mariana volt Olga lánya. Mariana földi maradványainak vizsgálata bebizonyítja, hogy nem golyó okozta a halálát, így a bíróság felmenti Analiát.


106.
Sara bosszús, amiért Daniel nem akar hatalmas lakodalmat, de örül, hogy elérte a célját, és sikerül elvetetnie magát a férfival. Montana békülési szándékkal felkeresi Armandót. Carmen és Sara valósággal őrjöngenek, amikor kiderül, hogy Analiát szabadon engedik. Isabel arra készül, hogy elmondja Olgának az igazságot.


107.
Braund nyomozó egy kicsit utánanéz Carmen előéletének, és rájön, hogy ez az elegáns hölgy fiatalkorában prostituált volt. Olgát aggasztja, hogy Miguel és Camila egy fedél alatt élnek Carmennel, mert tudja, hogy a nő bármire képes. Miguel elhívja Agustinát, hogy ápolja Ernestót, mert az orvos véleménye szerint állandó felügyeletre van szükség.


108.
Carmen véletlenül rájön, hogy az Ernesto mellé osztott ápolónő nem más, mint Analía anyja. Egészen kivetkőzik magából a dühtől, és ráront szegény Agustinára. Ekkor érkezik Braund nyomozó, hogy magával vigye Carment egy kihallgatásra. Isabel beszámol Olgának arról, hogy Caren lopta el a gyerekét, és nevelte fel sajátjaként.

109.
Carment kihallgatják a rendőrségen.
Braund nyomozó meg van győződve arról, hogy ő a felelős Antonia haláláért, de nincs bizonyítéka. Montana szeretne ott lenni, amikor Analiát kiengedik a börtönből. Ana arra készül, hogy alkalomadtán bepoloskázza Montana lakását. Carmen ügyvédet keres, Sara pedig Celestinót ajánlja neki.


110.
Benito atya felfedi Daniel előtt a titkot, miszerint Carmen raboltatta el az újszülött Marianát Olga Palaciostól. Isabel beszámol Ananak arról, hogy mindent elmondott Olgának. Camilának nagyon rosszul esik, hogy Jazmin közös programokat szervez Cristoballal, mert még mindig szerelmes a fiúba.


111.
Armandót és Isabelt aggasztja, mi lesz, ha Ana visszanyeri az emlékezetét, és rájön, hogy ő valójában Mariana Montiel, csak Analia arcát kell viselnie. A professzor szerint akár idegösszeomlást is kaphat. Lares százados egyre közelebb kerül Olgához. Camila találkozik Cristoballal, mindketten tudják,hogy nem tudnak egymás nélkül élni.


112.
Daniel nem tud elenállni a kísértésnek, látni akarja Analíát, amikor szabadon engedik. Nagy meglepetésére Montanát is ott látja egy virágcsokorral. Lövések dördülnek, és Ricky Montanát eltalálják. Szerencséjére a golyóálló mellény megment az életét. A Sara által küldött bérgyilkos elhibázta a célpontját, Anának nem esik bántódása. Sara utasítására René megöli Roccót, hogy el ne kotyoghassa, ki volt a megbízója.


113.
Isabel arra kéri Carment, vizsgáltassa ki magát, hogy egy orvos eldöntse, zavarodott-e az elméje vagy sem. Carmen látszólag belemegy. Braund és Lares gyanítják, hogy a bérgyilkos célpontja nem Ricky Montana volt, hanem Analía. Daniel arra kéri Miguelt és Vickyt, nyomozzanak tovább Sara után, és segítsenek lebuktatni.


114.
Carmenen elhatalmasodni látszik az őrület. Margarita, a cselédlány, elújságolja Yoyának, hogy Carmen az ebédlőben képzeletbeli személyekkel beszél. Isabel nem érti, ha Ana valójában Mariana, akkor miért kereste fel Montanát. A DNS-vizsgálat eredménye szerint Miguel az apja Chanicua ikreinek.


115.
Don Ernesto engedélyezi, hogy Carment akarata ellenére elmegyógyintézetbe utalják, mert mindenki szerint veszélyt jelent a családra. Isabel nem érti, hogy Daniel miért akarja elvenni a gátlástalan, számító Sarát, de a férfit nem érdekli a véleménye. Carmen követi Teresa nővért, hogy így Chanicua anyjára bukkanjon, akit meg akar ölni, mert ő az utolsó szemtanúja múltbéli bűneinek.


116.
Chino gyanakszik Analiára, de Cristobal arra kéri, ne bosszantsa ezzel Montanát. Carmennek sikerül észrevétlenül követn Teresa nővért, így eljut Chanicua otthonához. Teresa nővért leüti, Chanicuát lelöki a lépcsőn, és sikerül megölnie Pamelát. Úgy véli, hogy titka immár biztonságban van. Lares százados egyre több időt tölt Olgával.


117.
Benito atya a szegénynegyedben talál rá a megtébolyodott Carmenre. A család előtt immár világos, hogy az asszony pszichiátriai kezelésre szorul. Camila közli Miguellel, hogy egyelőre hazaköltözik az anyjához. Carment erőszakkal beszállítják egy elmegyógyintézetbe. Analia véletlenül megtudja, hogy a baleset helyszínén feltehetően meggyilkoltak egy nőt, akinek holtteste szintén eléghetett a tűzben.


118.
Armando egy rejtett földalatti pincében elzárva tartja Ana tökéletes hasonmását. A lány annyira el van kábítva, hogy gondolkodni sem képes. A rendőrség nyomon van a halott bérgyilkos ügyében, de Sara azzal nyugtatja Renét, hogy sosem fog kiderülni, ő követte el a gyilkosságot. Roberto véletlenül felfedezi a rejtett pincét, és nem hisz a szemének, amikor megpillantja Ana hasonmását. A lány kihasználja a fiú meglepetését, és megszökik.


119.
Chaniqua vigasztalhatatlan a gyerekei elvesztése miatt, Teresa nővér képtelen kimozdítani az érdektelenségből. Ana a bevillanó emlékképekből rádöbben, hogy ő valójában Mariana Montiel. A sokk hatására elájul, a mentők kórházba szállítják. A nyugtatóktól kába Analia próbál eljutni a rendőrségre, hogy felkeresse Lares századost.


120.
Armando nem hajlandó válaszolni Roberto kérdéseire, viszont éktelen haragra gerjed, amikor megtudja, hogy asszisztense engedte megszökni az igazi Analiát. Daniel és Sara mindössze két tanú előtt összeházasodnak. Sara biztosra veszi, hogy az orránál fogva vezeti majd a férfit, nem sejti, hogy Daniel bosszút forral ellene. A kórházban magához térő Mariana követeli, hogy hívják oda a férjét.


121.
Armando felkeresi a kórházban Marianát, aki sok kérdésre vár választ. Roberto figyelmezteti Isabelt, hogy ne hagyja magára barátnőjét a professzorral. Sara megpróbálja lerázni Danielt, hogy ne láthasson bele a kétes üzelmeibe. Carmen megszökik az elmeosztályról.


122.
Roberto beszámol Danielnek a tévedésről, amit elkövettek, de Daniel képtelenségnek tartja, hogy Ana valójában Mariana. Az igazi Analia felkeresi Cristobalt, és felelősségre vonja, amiért éveken át cserben hagyta. Cristobal nem tudja mire vélni a dolgot, nem is sejti, hogy két teljesen egyforma Analia létezik.


123.
Lares százados és Braund nyomozó ha nehezen is, de belátják, hogy valóban két egyforma nő létezik. Marianának ugyanis nincs ujjlenyomata, az igazi Analiának viszont van. Celestino elvállalja Carmen jogi képviseletét, és abban bízik, hogy megszerezheti őrült ügyfele vagyonát.


124.
Sara bemutatja Carmennek Celestínót, Montana ügyvédjét, aki vállalja, hogy képviseli Carment, és bepereli az egész családot, amiért elmegyógyintézetbe akarták vitetni. Mariana már nem akarja, hogy Daniel megtudja, valójában ki ő, ezért Isabel is kénytelen hazudni neki. Analia szeretne részt venni a nyomozásban, de Lares százados nem engedi.


125.
Mariana dühös, amiért elrabolták a kórházból Montana emberei, de a férfi nem hajlandó elengedni maga mellől. Miguel megdöbben, amikor anyja hálószobájában találja Lares századost. Analia meglátogatja Agustínát, akinek feltűnik, hogy lánya egészen másképp viselkedik, mint korábban. A lány nem árulhatja el, hogy létezik egy másik nő is az ő arcával.


126.
Montana közli az Analiának vélt Marianával, hogy feleségül akarja venni. Celestino bírói végzést szerez, amivel Carmen elvileg hazatérhet az otthonába, de csak azért látogat haza, hogy közölje, hamarosan mindenkit beperel. Yoya úgy dönt, elhagyja a házat.


127.
Armando bevallja Robertónak, hogy Analía olyan gyógyszereket kapott, amelyek nélkül akár meg is halhat, ezért olyan fontos, hogy előkerítsék. Daniel abban reménykedik, hogy Vicky és Miguel végre találnak valami kompromittálót Saráról. Ernestónak rosszul esik, hogy Olga talált magának valakit, de a támogatásáról biztosítja.


128.
Mauricio felkeresi Analiát, hogy rávegye, segítsen neki rendbehozni Mariana életét. Isabellel azt tervezik, hogy Analia kerül majd az elnöki székbe az értekezlet után, melyen felmentik Sarát. Montana megveri Marianát, aki nem hajlandó odaadni magát neki. Cristobal elmondja Camilának, hogy csak őt szereti, de a lány nem bízik benne.


129.
Sara féltékeny Analiára, de Daniel igyekszik megnyugtatni, és minél többet kiszedni belőle a kétes üzletekről, melyeket Montanával bonyolít. Braund nyomozó elmegy letartóztatni Carment az elmegyógyintézetben történt gyilkosság miatt. Analia mindenképpen segíteni szeretne Marianának, mert úgy érzi, sokat köszönhet neki.


130.
Daniel úgy látja, kudarcba fullad a tervem ha Mauricio és Isabel félreállítják Sarát, de nem akarja elmondani nekik, hogy azért vette feleségül, hogy lebuktassa. Don Ernesto elképedve figyeli Carmen kihallgatását, csak ekkor döbben rá, micsoda szörnyeteg a felesége. Marianának elege van a rendőrösdiből. Arra kéri Cristobalt, cseréljék ki az igazi Analiával.


131.
 Daniel elhiteti Sarával, hogy érdekelnék a gyors pénzkereseti módok, még ha törvénytelenek is. Sara boldogan beszámol neki a Montana által ajánlott üzletről. Daniel arra szeretné kérni Ernestót, hogy akadályozza meg Sara eltávolítását, de Ernesto nagyon dühös rá, és elmondja, mekkorát csalódott benne.


132.
Látván, hogy Isabel és Mauricio eltökélték, hogy félreállítják Sarát, Daniel kénytelen beszámolni a tervéről. Isabel örül, hogy a házasság pusztán színjáték, és Daniel valójában le akarja buktatni Sarát. Analia hirtelen rosszul lesz. Miguel meglátogatja Chanicuát a kórházban, de a lány látni sem akarja.


133.
Analía és Mariana találkoznak Camila otthonában. Camila a két teljesen egyforma nő láttán elájul. Mariana vissza akarja kapni a céget. Analía segíteni szeretne, hogy hasonmása Danielt is visszakaphassa a régi életével eggyütt. Marianat Analía lakásába viszik, és arra kérik, ne hagyja el az épületet.


134.
Sara felhívja Rickyt, és elmondja neki, hogy előző este találkozott Analíával egy étteremben. Ricky hitetlenkedik, hiszen a lány éppen nála volt. Camila nagyon félti Cristobalt, mert Ricky immár mindenkire gyanakszik. Eközben Mariana eltűnik Analía lakásából. Miguel elmondja Chanicuának, hogy Carmen miért ölte meg az anyját.


135.
 Sara nem hisz Rickynek, amikor ő azt állítja, hogy az egyetlen logikus magyarázat a történtekre, hogy két Analía létezik. Celestino óvadékot tesz le, és Carment szabadon engedik, mert nem találnak bizonyítékot az általa elkövetett gyilkosságokra. Mariana épp Isabelt várja a kihalt utcán, amikor Montana emberei elrabolják.


136.
Daniel és Mauricio még látják, amikor Montana emberei egy kocsiba tuszkolják Marianát. Analía rettentő dühös Armandóra, amiért évekig bezárva tartotta. Jazmin fél, hogy elveszíti Cristobalt, mert tudja, hogy a fiú a barátnőjét jobban szereti, mint őt.


137.
 Ricky kérdőre vonja Marianát, de ő nevetségesnek találja a férfi feltételezéseit, miszerint ő a rendőrség beépített embere volna. Armando Marlene segítségét kéri, hogy kiszabadíthassa Marianát Ricky karmai közül.


138.
Analía mindenáron be akar szállni az akcióba, de a százados megtiltja, hiszen, ha Ricky rájön, hogy két Analía létezik, az Mariana biztos halálát jelentené. A család legnagyobb rémületére, Carmen újra hazatért, és egy hatalmas konyhakéssel akarja rábírni őket, hogy egyenek a főztjéből.

139.
Sarat nem hagyja nyugodni a gondolat, hogy Mariana esetleg életben van. Cristobal mindenáron rá akarja venni Chinot, hogy elvigye Montanahoz, de ezúttal nem jár sikerrel. Daniel arra vár hogy Montana végre magához rendelje őt meg Sarat. Marlene segít Armandonak megszöktetni Analíat.


140.
Marlene eloldozza Analíat és helyette becsempészi az Armando által létrehozott egyik klónt. Analía elmondja Montananak hogy ő az igazi, és követeli, hogy mutassa meg a hasonmását. Elképedve látja, hogy Analía halott.


141.
Mindenki azt hiszi, hogy Mariana meghalt. A lány beszél Lares századossal, és a segítségét kéri, mivel Daniel nagyon nagy veszélyben van, Montana emberei meg akarják ölni. Sara kétségbe esik, amikor Chino közli vele, hogy Ricky parancsára meg fogják ölni. Egy autó csomagtartójába tuszkolják, amit lelocsolnak benzinnel és meggyújtanak.


142.
A rendőrség arra vár, hogy Ricky találkozzon a sinaloai kartell főnökeivel, és lecsaphassanak rájuk. Armando arra kéri Marlenet, hogy tűnjön el minnél előbb, nehogy Ricky bosszúja őt is elérje. Cristobal beszámol Camilanak, mit mondott Jasmin.


143.
Renét kocsit bérel és Sarat keresi, ám amikor meglátja az összeégett nőt, teljesen pánikba esik. Camila felkeresi Jasmint, hogy kérdőre vonja, ám épp egy fiúval találja, és rájön, nem érdemes barátnője miatt lemondania élete nagy szerelméről. Ricky emberei annyira megverték Danielt, hogy az orvosok nem túl bizakodóak a felépülését illetően.

 

144.
Az összeégett Sarát René ugyanabba a kórházba viszi, ahol Yoya haldoklik, miután Carmen súlyosan megsebesítette. A rendőrség épp akkor csap le Montanára, amikor a sinaloai kartell embereivel üzletel. Szökni próbál, de Analiának sikerül elkapnia.


145.
Sara azt tervezi, hogy felvásárolja a botrány miatt eső Angel részvényeket, hogy többségi tulajdonos legyen a cégben. Chino bevallja Cristobalnak, hogy Ricky parancsára megverték Danielt, Sarát pedig élve elégették. Isabel arra biztatja Marianát, hogy mondja el Adrianának, hogy ő az anyja.


146.
Daniel kómában fekszik a kórházban, René szállítja az információkat Sarának, aki aljas bosszút forral mindenki ellen. Utasítja Renét, hogy keresse meg Rivera doktort, hogy az ő arcát is helyreállítsa, mint annak idején Analiaét. Yoya felépülésében már nem reménykedhetnek, így hát Mariana beviszi hozzá Adrianát, hogy elbúcsúzhasson tőle.


147.
 Miguel és Vicky próbálják megnyugtatni a befektetőket, de nem járnak túl nagy sikerrel. Sara megbízza Celestinót, hogy szerezzen neki hamis iratokat. Carment sokkterépiának vetik alá. Ricky, Dom Mario és Suarez azon töprengenek, hogy szökhetnének meg a börtönből.

 

148.
Yoja temetése után Mariana hazakíséri Don Ernestot, de még nem mondja el neki, hogy Ana arca mögött ő valójában Mariana, aki túlélte a szörnyű balesetet. Camila vívódik, mert szereti Cristobalt, úgy érzi nem kellene újrakezdeni a kapcsolatukat.


149.
Olga alig hisz a fülének, amikor Mariana felkeresi, és elmondja neki, hogy valójában ő a lánya, akit eddig mindenki halottnak hitt. A jelen levő Lares százados megerősíti a tényeket, így Olga végre határtalanul boldog.


150.
Montana a becsempészett mobilon felhívja Analíat és halálosan megfenyegeti őt és a családját. Miguel nagy örömmel veszi tudomásul, hogy akit eddig Ana Riveranak hitt, az a nővére Mariana. Isabel boldog, hogy összejött Mauricioval.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Ennyien vagyunk jelenleg az oldalon

 

 
Hirdess itt!

 

 

1hét = 3 kredit
2hét = 6 kredit
1hónap = 12 kredit
2hónap = 20 kredit
1év = 50 kredit

 
Testvéroldalak

 Az oldal testvéroldalai Sziszi Gaby Espino és Nicole Nikki Reedes oldija. 

 

 
Nézz be!

 Az ERDA és az MSED mellett Twilight imádok vagyok, esetleg ha ti is szeretitek nézzetek be a két blogomra, az egyiken egy Twilight Edward & Bella fanfiction olvasható, a másikon pedig egy Kellan Lutz-os. És Egy RobSten-es.

 

 
Kedvenc vámpírjaim

Elite vámpírok Top vámpírok

 

 

 
El Rostro De Analía

 
Hány rajongó járt itt
Indulás: 2006-07-08
 

Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG