.::.1st Hungarian El Rostro de Analía & Mas Sabe el Diablo Fansite.::.
.::.1st Hungarian El Rostro de Analía & Mas Sabe el Diablo Fansite.::.
Bienvenido

Üdvözöllek az El Rostro de Analía - A bosszú álarca & Mas Sabe el Diablo - Ördögi kör első magyar rajongói oldalán. Itt minden információt megtalálsz erről a két  nagyon klassz sorozatról, amellett nagyon sok kép, és extra, és letöltés vár rád. Jó böngészést: -Analía a szerk-


 
Navigation
 
Csevegj!
 
ELITE OLDALAK

 
TOP OLDALAK

 
Táblák

 
Epizódismertető 51-100 rész

51.
Vicky újra visszalopja magát Sara bizalmába, amikor meztelen fotókat talál az interneten Analíaról. A sokszorosított fotót a cég minden munkatársa megkapja, így próbálják lejáratni Anát.


52.
Agustina épp arról panaszkodik Olganak, hogy attól tart, Analía nem érzi otthon magát a lakásukban, amikor betoppan Marlene, aki épp Analíat keresi.

53.
Marlene azzal zsarolja Camilat, hogy beárulja Montananál a nővére miatt, amennyiben nem fogadja el a közeledését. Chino is felelősségre vonja Cristobalt, amirért nem szólt arról, hogy Camila Analía testvére. Miguel arra kéri Jazmint segítsen neki közelebb kerülni Camilahoz. Carmen kétségbeesettem próbálja rávenni Isabelt, hogy nyilvánítsa beszámíthatatlannak Ernestót.

54.
Armando azt szeretné kideríteni, hogy Mariana Montiel és Analía ismerhették e egymást a múltban. Ana arra gondol, hogy miután Sara lemond, Isabelnek kell az elnöki székbe ülnie. Sara azt hazudja Carmennek hogy azért nemtud megszabadulni Isabeltől, mert a lány fondorlatosan aláíratott vele egy szerződést.... Marlene azt tanácsolja Cristobalnak, hogy hagyja békén Camilát.

55.
Celestino megfenyegeti Analíat, hogy amennyiben nem vonja vissza a feljelentést Montana ellen, a családja veszélybe kerül. Armando és Roberto megtalálják Ana egykori táskájában Daniel névjegyét. Agustina Olgával sétál az utcán, amikor megpillantja volt férjét egy nő társaságában. Aguirre is észreveszi és utána szól, de Agustina nem hajlandó szóba állni vele.

56.
Cristobal észrevétlenül követi Celestinot Murillo rezienciájára, ám Murillo egyik testőre lecsap rá. Dulakodás közben Cristobalt lövés éri, de végül leteríti a testőrt, és sikerül elmenekülnie. Ricky dühös az apjára, amiért átadta neki anyja levelét, és rájött, hogy szeretett édesanyja nem akart tovább élni, miután megtudta, hogy fiából bűnöző lett.

57.
Camila egy titkos telefonszámon segítséget kér a sérült Cristobalhoz. Miguel épp rosszkor érkezik látogatóba, így kiderül számára, hogy Cristobal valójában rendőr. Carmen kihallgatja Adrianita beszélgetését, és megtudja, hogy Daniel és Ana hamarosan össze akarnak házasodni. Ana valami írásbeli garanciát szeretne Montanától arra vonatkozóan, hogy nem bántja a családját, ha ő visszavonja a feljelentést.

58.
Armando elhatározza hogy valahogyan Isabel tudtára adja, hogy Ana valójában nem az egykori Analía, hanem Mariana Montiel, akire tévedésből Ana arcát rekonstruálták. Camila felkeresi Chinot, hogy megtudja, ki lőthetett rá Critobalra. És hogy közölje, nem megy vissza dolgozni, de Chino óva inti attól, hogy abbahagyja a munkát. A részeg Sara rátör Danielre és Anara a hajón, és jelenetet rendez.

59.
Yoya azzal fenyegeti Carment, hogy felfedi titkát, vagyis, hogy Mariana nem is az ő lánya volt, hanem egy szülésznő lopta neki pénzért a csecsemőt. Ana továbbra is azt kutatja, miféle törvénytelen üzletet folytat Sara a cég részvényeseinek tudta nékül. Armando és Roberto pedig továbbra is azt próbálják kideríteni, hogy Mariana és Analia ismerték-e egymást a baleset előtt.

60.
Montana ragaszkodik ahhoz, hogy Sara menjen be hozzá a börtünbe, amennyiben kompromitáló fotókat akar szerezni Analíaról. Camila azt tanácsolja Armandonak, hogy keresse fel Chaniquat, ha többet akar tudni nővére korábbi életéről. Cristobal közli Laressel, hogy visszaállt a rendőrség kötelékébe, és megígérte, hogy nem nyugszik, míg el nem kapja Murillót.

61.
Isabel a börtönbe készül, hogy beszéljen Montanaval, ám amikor kilép a cég épületéből, két férfi elrabolja. A ravasz ügyvédnő azonban gy piros lámpánál kiszáll, lerázza a támadóit. Majd értesíti a rendőrséget arról, hogy Benito atyát feltehetőleg megtámadták. Carmen haragszik Isabelre, amiért továbbra sem hajlandó beszámíthatatlannak nyilvánítani Ernestót.

62.
Sara tombol, amiért a verőlegényeknek nem sikerült megtalálniuk a bizonyítékokat, melyeket Isabel gyűjtött ellene. Camila egyre nehezebben viseli Marlene tolakodását, de tudja hogy sokkal tartozik neki, amiért megvédi Montanatól. Miguel addig győzködi Camilát, míg végül a lány fontolóra veszi a házasságot. Cristobal féltékenysége vitából tettlegességgé fajul.

63.
Margarita a szobalány megtalálja Analía névjegykártyáját Daniel egyik régi öltönyében, és megmutatja Carmennek, aki ebből arra következtet, hogy veje és Ana már Mariana baleset előtt ismerték egymást. Isabel közli Armandoval, hogy egy feljegyzésben leírta az igazságot Analia kilétéről, és a titkos iratot Benito atyára bízta. Yoya elárulja Olgának, hogy Mariana nem Carmen lánya volt.

64.
Analía szinte biztos abban, hogy Camila nem Miguelbe szerelmes, hanem Cristobalba, és nem érti huga miért mondott mégis igent Miguelnek. Sara megmutatja Carmennek a Montanatól kapott fotókat, hogy Analia meggyilkolta Marianát. Carmen bemegy a rendőrségre, és gyilkosságért feljelenti Analiát.

65.
Armando és Roberto még mindig azt próbálják kideríteni, ismerte e Mariana Analíat a baleset előtt. Még a tragédia helyszínére is elmennek, de hiába, nem jutnak közelebb a megoldáshoz. Carmen követeli hogy tartóztassák le Analíat. Carmen követeli, hogy Braund nyomozó vegye elő lánya halálának ügyét, és tartóztassa le
Analiát. Cristobal megtudja Vallejotól, hogy Murillo akarta meggyilkolni Lares századost.

66.
Carmen nagyon megrémül, amikor Marianat véli látni a szobájában, de Yoja szerint csak saját sötét múltja nem hagyja nyugodni. Ernesto Olganál vacsorázik, aki elárulja neki, hogy szült neki egy kislányt, azonban a gyerek halva született. Ernestót nagyon megrázzák a hallottak. Braund embere ráakad Analia vaskos rendőrségi aktájára. Így már a nyomozóknak sem tűnik annyira lehetetlennek, hogy Analia ölte meg Marianát.

67.
Yoja megtudja Nievestől, hogy Dionisia testvére börtönben van. Analía folyton a furcsa álmára gondol, melyben közvetlenül a baleset előtt egy autóban ül Mariana Montielel, de semmilyen magyarázatot nem talál rá. Yoya meglátogatja a börtönben Antoniát, aki egykor ellopta Olga kislányát és jó pénzért Carmennek adta.

68.
Ernesto bevallja Nievesnak, hogy csak azért nem hagyta el Carment annak idején, mert teherbe esett és megszülett a lányuk Mariana. Agustina nem örül, amiért volt férje előkerült.

69.
Montana parancsára két rendőrnek öltözött bünőző elhurcolja Cristobalt. A fiú nemtudja, hogy csak próbára akarják tenni főnöke iránti hűségét.

70.
Don Ernesto elárulja Yojának, hogy házasságok kivüli fiát is odaköltözteti a házba, amitn feleségül veszi Camilat. Cristobal pedig kiállja Montana próbáját. Miután Cristobal kiállja a próbát, Ricky Montana legbelsőbb köreibe kerül. Camilának bárhogy is tetszik Cristobal, úgy dönt, mégis Miguellel marad. Braund nyomozó letartóztatási parancsot szerez Analia ellen. A lányt épp az esküvőjén készülnek letartóztatni.

71.
Yoja mindent elmond Benito atyának Carmenről. Az atya abban bízik, hogy az esküvő után Carmen már úgysem tehet semmit, ezért nem jelent majd veszélyt senkire.

72.
Miután az esküvői szertartás kellős közepén Sara fényképeket lobogtatva bejelenti hogy Ana gyilkolta meg Marianat, az esküvő botrányba fullad.

73.
Yoya elképedve hallgatja Danielt, alig hiszi el, hogy Ana valójában egy hidegvérű gyilkos. Sara és Carmen felháborodnak azon, hogy Isabel továbbra is el akarja látni Ana védelmét, de a család többi tagja sem nézi jó szemmel. Isabelen kívül senki nem hisz a lány ártatlanságában. Daniel igyekszik eltitkolni kislánya elől a szörnyű igazságot. Cristobal megígéri Camilának, hogy közbenjár Analia érdekében.

74.
Cristobal nagy dilemma elé kerül, mivel Lares századoson kivűl senki sem fedheti fel az igazságot Analíaról, a százados pedig ismét kómába esett. Daniel hallani sem akar arról, hogy Ana esetleg ártatlan. Armando teljesen kétségbe esik, amikor rádöbben, hogy Roberto eltűnt, és magával vitte az összes kutatási eredményt. Így nem tisztázhatja Anát a vádak alól.

75.
Analíaat átszállítják a börtönbe, ahol épp Antonia lesz a cellatársa. Roberto felkeresi Isabelt, hogy elmondja, nem adja vissza a kutatási eredményeket, ugyanis az engedély nélküli módszerek még bajt hoznának a professzorra, ám azt tanácsolja Isabelnek, exhumáltassa Mariana holttestét, és bizonyítsa be, hogy nem ő halt meg egykor a balesetben.

76.
Daniel nem akarja engedni Isabelnek volt felesége exumálását, mert megvan győzödve Ana bűnösségéről, és felháborítónak tartja hogy Isabel a felesége gyilkosának érdekeit képviseli. Rogelia magára borítja az ebédjét, majd Anát okolja. Azonnal verekedés tör ki az étkezőben, a börtön aligazgatója Rogeliát a büntetőzárkába záratja. Analia halálos ellenséget szerzett magának.

77.
Chaniquaval közli a nőgyogyásza, hogy ikreket vár. Antonia azt tanácsolja Ananak, hogy amennyiben túl akarja élni a börtönt, ne bízzon senkiben.... és bármit is lát, ne beszéljen semmiről senkinek. Agustina és Camila meglátogatják Anát a börtönben, és szeretetükről meg támogatásukról biztosítják. Adriana boldogtalan, amiért senki nem hisz Ana ártatlanságában, váratlanul kiszáll apja autójából, és Daniel nyomát veszíti.

78.
Adriana képtelen elfogadni, hogy apja már nem szereti Anat. Cristobal örül, hogy bekerült Montana belső köteibe, de arra nem számított, hogy mobiltelefonját elveszik tőle az akció előtt, így a rendőrség nem tudja bemérni, hol jön létre a kábítószerüzlet. Daniel engedélyt ad Isabelnek Mariana sírjának felnyitására. Montana arra kéri a börtön igazgatóhelyettesét, hogy keserítse meg Analia életét.

79.
Sara tombol, amiért Don Ernesto a biztonsági osztály főnökévé nevezte ki Miguelt. Attól tart, így nehezebben tudja majd intézni a törvénytelen üzleteit. Antonia elmondja Anának, hogy régóta ismeri Carment. Mayaguez rendőrtiszt felkeresi Braund nyomozót, és elmondja neki, hogy Analia valójában beépített rendőrként dolgozott, és a priusza pusztán álca volt.

80.
Sara felkeresi Danielt, és próbál ismét a közelébe férkőzni. A börtön igazgatója megfélemlíti Anat. Az irodájába viteti és megpróbálja megerőszakolni. de Yoyer felügyelő megakadályozza. Chaniqua elmegy Miguel lakására, hogy visszavigye a pénzt, amit Miguel megalázó módon odadobott neki. Isabel arra kéri Mauriciót, beszéljen Armandóval, hogy meggyőződjön Ana ártatlanságáról.

81.
Cristobal tájékoztatja Lares századost a drogszállítmány érkezéséről. Még a századost is meglepi, hogy a bűnszövetkezet immár tengeralattjáron szállítja a kábítószert. Antonia, miközben haldoklik, Anára bízza a Bibliáját mondván, hogy abban megtalálható a teljes igazság. Mauricio elképed, amikor megtudja, hogy Ana valójában Mariana.

82.
Mauricio sokott kap az igazság hallatán. Arra kéri Isabelt, hogy kövessen el mindent azért hogy Anat kihozza a börtönből. Rogelia azt javasolja az igazgatóhelyettesnek, hogy zárassa Analíat a büntetőcellába a patkányok közé. Miguel és Vicky felfedik Daniel előtt, hogy rájöttek, Sara törvénytelen üzleteket bonyolít a cégen belül, és hűtlenül kezeli a társaság vagyonát.

83.
Daniel megnyugszik, amikor kiderül, hogy Adriana Isabelhez ment. A kislány azonban nem hajlandó hazamenni, mert tudja, hogy Carmen folyton szidalmazza Anat. Daniel megengedi, hogy egy ideig Isabelnél lakjon. Carment kísérti Mariana szelleme. Noha retteg tőle, szeretne uralkodni felette. Sara megjelenik Isabelnél, és mindent elmond Adrianának Anaról. Miguel és Vicky együtt nyomoznak Sara törvénytelen ügyleteinek felderítésén.

84.
Rogelia kis híján megöli Analíat, amikor a börtön igazgatója közbelép. Aguierre rábeszéli Agustinat, hogy elviszi kocsival a börtönhöz. Ott azonban nem engedik be őket, mondván a lányt épp átszállítják egy szigorúan őrzött intézetbe. Braund nyomozó és Mandela beviszik Anát a rendőrségre. A lány nem tudja mire vélni a hirtelen támadt kedvességet.

85.
Cristobal elmondja Ananak az iagzságot a múltjáról. Ana hitetlenkedve hallgatja, hogy ő valójában rendőrtiszt volt, aki beépült Montana bűnszervezetébe, hogy lebuktassa a bűnözőt. Sara arra kéri Montanat, segítsen neki kiiktatni Isabelt, aki olyan bizonyítékokkal rendelkezik, amelyekkel bármikor lebuktathatja.


86.
Isabelt elrabolják a Montana által megbízott bűnözők, így Ana hiába várja őt a rendőrségen, a barátnője nélkül pedig nem szeretne dönteni. A rendőrök egyetlen esélye Montana lebuktatására, ha Ana együttműködik velük. Miguel és Camila meglátogatják Ernestót, aki azt szeretné, ha az esküvőjük után oda költöznének. Isabelnek sikerül sms-t küldenie Danielnek és Mauriciónak, melyben közli, hogy elrabolták.

87.
Daniel és Mauricio a rendőrséghez fordulnak Isabel elrablása miatt. Daniel megdöbben, amikor Braund nyomozó irodájában találja Anat, és újra a szemére veti árulását. Carmen rettentő dühös lesz, amikor megpillantja a kertben Miguelt és Camilat. Chaniqua visszaviszi Miguelnek a pénzét, de csak Olgat találja otthon. Az asszonynak gyanús Chaniqua hirtelen rosszulléte.

88.
Miguel megkéri Vickyt, hogy ne nyomozzanak tovább Sara után. A lány nagyon furcsállja a kérést, hiszen már nagyon közel járnak ahhoz hogy lebuktassák Sarat. Benito atya felkeresi Sarat, és megfenyegeti hogy nyilvánosságra hozza az ellene szóló bizonyítékokat nem kerül elő Isabel. Isabelt megtalálják a rendőrök, de újra kell éleszteni, mert egy levegőtlen helyiségben fuldoklott.


89.
Az orvosok küzdenek Isabel életéért, de nem tudják, hog yaz oxigénhiány okozhatott egy agykárosodást. Analía úgy dönt segít a rendőrságnek elkapni Montanat. Celestino lelövi az emberrablókat, hogy ne hozzák kapcsolatba őket Montanaval. Armando ráveszi Danielt, hogy szállítsák Isabelt az ő laborjába hogy megmenthesse.


90.
Montana nagyon meglepődik, amikor a halottnak hitt Lares százados megjelenik nála, és közli hogy Analíat egy szigorúan őrzött börtönbe szállítják. Armando kezelése nyomán Isabel visszanyeri az eszméletét, és csakhamar jobban lesz. Miguel ráveszi Camilat, hogy házaspodjanak össze azonnal, így máris beköltözhetnek az apja házába.

 

91.
Agustina hitetlenkedve fogadj a hírt, miszerint Camila és Miguel titokban összeházasodtak. Olga nagyon dühös lesz, mivel úgy érzi Miguelnek a terhes Chaniqua mellett lenne a helye. Montana megbízza Cristobalt, hogy szöktesse meg Analíat a börtönből. Braund nyomozó lesz Analía kiképzőtisztje. A lányra kemény megpróbáltatások várnak.


92.
Carment kísérti Dionisia szelleme. Mindenhol őt véli felfedezni, és a gyilkost, aki a boszorkány házában tartózkodott, amikor megölte. Analía nagyon szenved a kiképzésen, de Braund nem könyörül rajta. Tudja, hogy ezzel az életét mentheti meg. Sara örül, mert Daniel úgy véli, a házasságuk mindkettőjüknek előnyös lenne.


93.
Mauricio elképedve fogadja a hírt, hogy Daniel feleségül akarja venni Sarat. Lares közli Analíaval, hogy Isabel sokkal jobban van, Armando megmentette az életét. Montana összefut Saraval és Danielel egy étteremben. Eljátsszák, hogy nem is ismerik egymást, de Danielt már nem olyan könnyű átverni. Miguel arra kényszeríti Chaniquat, mondja azt Olganak, hogy nem ő az ikrek apja.

 

94.
Sara tudja, hogy Daniel még mindig Analíat szereti, de minden pillanatban azon van, hogy elfeledtesse őt. Mauricio aki, korábban szerelmes volt Marianaba, most is mindenben támogatja Isabelt, hogy a lány mielőbb kiszabaduljon a börtönből.


95.
Braund kemény kiképzésben részesíti Analíat, mert biztos akar lenni abban, hogy nem éri semmi baj, ha újra csatlakozik Montana szervezetéhez. Daniel megtiltja Isabelnek hogy Sara üzelmei után nyomozzon. Jazmin szerint hazugság hogy Chaniqua Migueltől terhes.


96.
Camila elnondja Miguelnek, hogy tud arról, hogy Chaniqua terhes tőle. Miguel mindent tagad, de a lány nem hajlandó lefeküdni vele, amíg nem látja az apasági teszt eredményét. Chaniqua anyját, Pamelát az apácák ápolják, de Teresa nővér arra kéri a lányt, hogy vigye haza és ápolja. Egy rutinvizsgálat során megállapítják, hogy Analía szült már. A lány képtelenségnek tartja hogy ne emlékezzen arra hogy anya lett.


97.
Chaniqua nem hajlandó hazavinni anyját. Daniel és Sara hajózni készülnek, d Daniel az utolsó pillanatban lemondja. Sara tudja, hogy még mindig Ana jár a fejében. A férfi felhívja Sara telefonján az utolsó hívott számot, így bizonyítékot szerez, hogy Sara kapcsolatban áll Montanaval.


98.
Analía felhívja Rickyt, és elnondja neki hogy Sacramentoba vitték. Cristobal reménykedik, hogy Montana őt bízza meg Analía megszöktetésével. Carmen elmegy Pamela lakására hogy megölje,de Chaniquat találja ott. Mariana földi maradvényait exumálják, hogy megvizsgálják valóban gyilkosság áldozata lett e.

 

99.
Analia megkéri Mandela rendőrtisztet, hogy vigye el Antonia Bibliáját Yoyának. Carmen addig erőszakoskodik, míg a rendőr nála hagyja a Yoyának címzett csomagot, így ő gond nélkül megsemmisíti Antonia levelét, melyből kiderülne, hogy ő bízta meg a bábát Olga kislányának elrablásával. Yoya arra gyanakszik, hogy Carmennek köze lehet Antonia és Dionisia halálához.


100.
Daniel követeli, hogy Isabel mutassa meg, milyen bizonyítékai vannak Sara ellen. Az ügyvédnő erre nem hajlandó, ezért azzal fenyegeti, hogy kirúgja a cégtől. Montana megbízza Cristobalt Analia megszöktetésével. Daniel nem mondhatja el Isabelnek, hogy azért bocsátja el, hogy megóvja az életét. Isabel don Ernestóhoz fordul segítségért. Vicky, miközben Sara titkai után kutakodik, egy vírust szabadít a cég rendszerére.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Ennyien vagyunk jelenleg az oldalon

 

 
Hirdess itt!

 

 

1hét = 3 kredit
2hét = 6 kredit
1hónap = 12 kredit
2hónap = 20 kredit
1év = 50 kredit

 
Testvéroldalak

 Az oldal testvéroldalai Sziszi Gaby Espino és Nicole Nikki Reedes oldija. 

 

 
Nézz be!

 Az ERDA és az MSED mellett Twilight imádok vagyok, esetleg ha ti is szeretitek nézzetek be a két blogomra, az egyiken egy Twilight Edward & Bella fanfiction olvasható, a másikon pedig egy Kellan Lutz-os. És Egy RobSten-es.

 

 
Kedvenc vámpírjaim

Elite vámpírok Top vámpírok

 

 

 
El Rostro De Analía

 
Hány rajongó járt itt
Indulás: 2006-07-08
 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!