.::.1st Hungarian El Rostro de Analía & Mas Sabe el Diablo Fansite.::.
.::.1st Hungarian El Rostro de Analía & Mas Sabe el Diablo Fansite.::.
Bienvenido

Üdvözöllek az El Rostro de Analía - A bosszú álarca & Mas Sabe el Diablo - Ördögi kör első magyar rajongói oldalán. Itt minden információt megtalálsz erről a két  nagyon klassz sorozatról, amellett nagyon sok kép, és extra, és letöltés vár rád. Jó böngészést: -Analía a szerk-


 
Navigation
 
Csevegj!
 
ELITE OLDALAK

 
TOP OLDALAK

 
Táblák

 
Corazón salvaje

Itt mindent megtudhatsz Liz új sorozatáról a Corazón Salvajeről, amiben egy kissebb szerepe van Liznek.

Tartalom:

A nagyszabású és szövevényes szerelmi történet Mexikó csendes-óceáni partvidékén, Veracruzban kezdődik az 1800-as évek végén, amikor még a társadalmi különbségek tönkretehették két szerelmes életét. Emiatt szenved María del Rosario (Laura Flores) is, akinek bár a város egyik legtehetősebb személyének, Rodrigo Montes de Ocának (Enrique Rocha) az unokahúga, mégis egy jóravaló, ám szegény halászba, Juan de Dios San Románba (Osvaldo Rios) szeretett belé. María del Rosario csak nővérének, Leonardának (Helena Rojo) vallja be, hogy viszonya van a halásszal, és hogy a férfi titokban feleségül fogja venni. Nem is sejti viszont, hogy álnok nővére ki nem állhatja őt, mivel Rodrigo régóta rajongva szereti María del Rosariót, Leonardát viszont észre sem veszi. Leonarda így úgy dönt, eltávolítja az útjából húgát, és közli Rodrigóval a lány házassági terveit.
Rodrigo haragra gerjed, és befolyását felhasználva az esküvő napján börtönbe záratja Juan de Diost. Mikor María del Rosario bevallja, hogy gyermeket vár a halásztól, Rodrigo és Leonarda úgy döntenek, bezárják a lányt a tengerparti birtokukra, és Rodrigo megbízza Leonardát, hogy tüntesse el a gyereket. María del Rosario megszüli fiát, ám Leonarda azt hazudja húgának, hogy a baba halva született. Gyermeke és szerelme elvesztésének hírére María del Rosario idegei felmondják a szolgálatot, amit Leonarda nem rest kihasználni: megbízza Arcadiót (Salvador Pineda), a birtok intézőjét, hogy rejtse el a megbomlott elméjű nőt a birtokon, míg ő visszatér a városba, ahol azt hazudja Rodrigónak, hogy María del Rosario belehalt a szülésbe.
Rodrigo a hírre összeomlik, és egy időre elutazik. Leonarda elkeseredésében, hogy Rodrigo még mindig "halott" húgát szereti, elfogadja a család jegyzőjének, Noel Vidalnak (René Casados) a házassági ajánlatát, noha nem szereti viszont a férfit. A házasságból hamarosan fiú születik, Renato.
Leonarda nem tudja, hogy María del Rosario újszülött fia nem halt meg: egy szegény paraszt, Remigio (Luis Gatica) megmenti a babát, és miután magához veszi, apja után Juan de Diosnak nevezi el. Az idősebb Juan de Diosnak idő közben sikerül megszöknie a börtönből, és elindul megkeresni a fiát.
Rodrigo visszatér a városba, Leonarda reménykedik, hogy végre viszonozza a szerelmét, ám meglepetésére Rodrigo egy fiatal nővel, Constanzával (Laisha Wilkins) érkezik haza, akit a feleségeként mutat be, és aki ráadásul várandós. A rögeszmés Leonarda nem tudja elviselni, hogy Rodrigo más nővel legyen, így megmérgezi Constanzát, aki halála előtt még életet ad ikerlányainak, Reginának és Aimée-nek.
Juan de Diosnak sikerül megtalálnia fiát, ám nem sokáig élvezheti a kisfiú társaságát, ugyanis érzi, hamarosan meg fog halni. Halálos ágya mellett megesketi fiát, hogy bosszút áll a Montes de Ocákon szülei halála miatt, a kisfiú pedig ettől kezdve nem Juan de Diosnak, hanem Juan del Diablónak nevezi magát.
Noel Vidal, amint tudomást szerez barátja, Juan de Dios haláláról, úgy dönt, magához veszi az árván maradt kisfiút, akinek a személyében Renatónak játszótársa is akadna. A két kisfiú összebarátkozik, ám Leonarda nem nézi jó szemmel "a fattyú" jelenlétét, noha nem tudja, hogy valójában ki is a gyerek, és mesterkedéseivel hamarosan eléri, hogy a gyerek elhagyja a házat. Renatónak nagyon hiányzik a barátja, ám idővel beletörődik, hogy elvesztette.
Juan del Diablót Santiago Aldama (Archi Lanfranco), egy jómódú nemes karolja fel, aki a nevére veszi, és Európába viszi, ahol saját fiával, Gabriellel együtt kitűnő nevelésben részesíti a férfit.
Telnek az évek, a gyerekek pedig felnőnek, mit sem sejtve a múlt titkairól. Rodrigo és családja éppen Európából tartanak haza egy hajón, azt azonban egyikük sem tudja, hogy a hajón utazik az immár felnőtt Juan del Diablo (Eduardo Yánez) is, aki azért tart Mexikó felé, hogy beteljesítse esküjét, és bosszút álljon szüleiért Rodrigo Montes de Ocán. Vele van Santiago fia, Gabriel Aldama (Sebastián Zurita) is, aki a hajón megismeri a szép cigánylányt, Jimenát (Angelique Boyer), akivel egymásba szeretnek. A gond az, hogy Jimenának gazdag kisasszonynak kell kiadnia magát, hogy Gabriellel lehessen, családja ugyanis nem nézi jó szemmel a kapcsolatot.
Leonarda továbbra is rögeszmésen szereti Rodrigót, ám a férfi inkább fiatal nőkkel szórakozik, mintsem hogy észrevegye őt. Leonarda így Rodrigo lányait, Reginát és Aimée-t (Aracely Arámbula) sem tünteti ki szeretetével, Renatót (Cristian de la Fuente), saját fiát viszont kényezteti. Regina és Aimée kívül-belül különböznek: a szőke Regina visszahúzódó és erkölcsös, köszönhetően apja szigorának, a vörös Aimée viszont, aki mindig is Rodrigo kedvence volt, egy elkényeztetett és gátlástalan nővé serdült. Regina kiskora óta arról álmodott, hogy Renato egy nap majd feleségül veszi, ám a férfi Aimée-t választja, és az ő kezét kéri meg Rodrigótól. A szerelmes Regina összetörik, és úgy dönt, apácának áll. Aimée azonban nem elégszik meg Renato hódolatával, a hajón ugyanis felfigyel a vad és izgalmas Juan del Diablóra, akit szintén nem hagy hidegen a csábító szépség, és szenvedélyes viszonyt kezdenek.
Hamarosan azonban világossá válik Juan számára, hogy szeretője nem más, mint legnagyobb ellenségének, Rodrigo Montes de Ocának a lánya, így úgy dönt, véget vet a kapcsolatuknak, hogy ne okozzon fájdalmat neki. Aimée időközben hozzámegy Renatóhoz, ám továbbra is bolondítja Juan del Diablót, aki bár bosszút akar állni a nőn, amiért mással is viszonya volt, ismét elcsábul, és szerelmi kapcsolatuk tovább folytatódik.
Regina félti a nővérét, és többször is megkéri Juant, hogy ne járjon egy férjes asszony után. Végül amikor Renato majdnem felfedezi, hogy feleségének viszonya van, Regina testvére védelmében azt hazudja, ő az, aki Juannal találkozgat, és nem pedig Aimée. Ennek eredményeképpen Renato kényszeríti Reginát, hogy menjen hozzá Juanhoz, kiköszörülve így a lány ártatlanságán esett csorbát.
Juan és Regina kezdetben dacosan ellenállnak egymásnak, ám hamarosan kiderül, hogy kettejük között az ellenszenv mellett sokkal több hely jut a szerelemnek. Renato végül rájön, hogy Aimée hazudott neki, és féltve Reginát Juan del Diablótól, utánuk indul. Mikor világossá válik számára, hogy Regina mindig is őt szerette, ő is felfigyel a lányra, Regina szíve azonban már Juan del Diablóé. Renato felismeri Juan del Diablóban hajdani játszópajtását, a kiskori barátság azonban most könnyen gyűlöletté alakulhat Regina szerelme miatt. Persze Aimée sem hagyja szó nélkül, hogy mindkét férfi, aki hajdan őérte bolondult, mostanra ikerestvéréért van oda, és elhatározza, hogy mindent bevet, hogy visszaszerezze őket.
Természetesen Leonardának sem tetszik, ahogyan az események alakulnak, pláne mikor fény derül Juan del Diablo valódi származására, sőt Arcadio zsarolása miatt Leonarda nyaka körül is szorul a hurok, hiszen bármikor kiderülhet, hogy María del Rosariót azóta is fogva tartja a tengerparti birtokon.
A századfordulós Mexikó szolgál helyszínéül egy gyönyörű szerelem kibontakozásának Juan del Diablo és Regina Montes de Oca között, ám rosszakaróikon kívül a társadalom összes konvenciójával meg kell küzdeniük egy fegyverkereskedőkkel, prostituáltakkal és köpönyegforgatókkal teli világban, hogy végül szerelmük, mely olyan vad, féktelen és szilaj, mint a tenger, győzedelmeskedhessen.

Szereposztás:

Eduardo Yáñez - Juan del Diablo / San Román Montes de Oca
Aracely Arámbula - Regina Montes de Oca / Aimeé Montes de Oca
Cristian de la Fuente - Renato Vidal Montes de Oca
Helena Rojo - Leonarda Montes de Oca
Enrique Rocha - Rodrigo Montes de Oca
Laura Flores - María del Rosario Montes de Oca
Osvaldo Ríos - Juan de Dios San Román
Laisha Wilkins - Constanza
René Casados - Noel Vidal
Archi Lanfranco - Santiago Aldama
Luis Gatica - Remigio
Elizabeth Gutiérrez - Rosenta Montes de Oca
Lola Merino - Eloísa
Manuel Ojeda - Fulgencio
María Rojo - Clemencia
Silvia Manríquez - Marlene Madame
Lisardo - Federico M. del Campo
Salvador Pineda - Arcadio
Toño Infante - Celestino
Sebastián Zurita - Gabriel Aldama
Angelique Boyer - Jimena / Estrella
Lucía Guilmain - Griselda
Sergio Acosta - Servando
Ivonne Ley - Mabel
Isabel Madow - Brigitte
Fernando Robles - Agualcil

 Képeket Lizről a Corazón Salvajeban ITT találsz!

Íme a főcímvideó:

 

 


A tartalom és a szereposztás, és a kép a Televisa.freeblog.hu oldalról van! Köszi!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Ennyien vagyunk jelenleg az oldalon

 

 
Hirdess itt!

 

 

1hét = 3 kredit
2hét = 6 kredit
1hónap = 12 kredit
2hónap = 20 kredit
1év = 50 kredit

 
Testvéroldalak

 Az oldal testvéroldalai Sziszi Gaby Espino és Nicole Nikki Reedes oldija. 

 

 
Nézz be!

 Az ERDA és az MSED mellett Twilight imádok vagyok, esetleg ha ti is szeretitek nézzetek be a két blogomra, az egyiken egy Twilight Edward & Bella fanfiction olvasható, a másikon pedig egy Kellan Lutz-os. És Egy RobSten-es.

 

 
Kedvenc vámpírjaim

Elite vámpírok Top vámpírok

 

 

 
El Rostro De Analía

 
Hány rajongó járt itt
Indulás: 2006-07-08
 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!