.::.1st Hungarian El Rostro de Analía & Mas Sabe el Diablo Fansite.::.
.::.1st Hungarian El Rostro de Analía & Mas Sabe el Diablo Fansite.::.
Bienvenido

Üdvözöllek az El Rostro de Analía - A bosszú álarca & Mas Sabe el Diablo - Ördögi kör első magyar rajongói oldalán. Itt minden információt megtalálsz erről a két  nagyon klassz sorozatról, amellett nagyon sok kép, és extra, és letöltés vár rád. Jó böngészést: -Analía a szerk-


 
Navigation
 
Csevegj!
 
ELITE OLDALAK

 
TOP OLDALAK

 
Táblák

 
A következő részekből /CSAK HA BIZTOS TUDNI AKAROD! /

A következő részekből egy kis ízelítő!
De FIGYELEM csak akkor olvasd el ha biztos tudni akarod mire lehet számítani!
Még valami, nem mind lesz időrendbe, ahogy eszembejut! :)

Ana és Daniel első csókja nem a ház előtt lesz, mikor Ana kijön a sárga ruhában, annál a résznél, Ana felébred mert csak álmodta. Felébred, Daniel telefonja ébreszti fel.

Az első csók, utána lesz mikor Daniel hazajön Atlantából, és találkoznak. Abban az étteremben vacsoráznak ahol először vacsiztak. Ott vallja be Daniel, hogy szereti Anat, és történik meg az első csók.

Az első csók után lesz egy szép romantikus rész a tengerparton.

Daniel azt akarja hogy Ana a cégnél dolgozzon, ott mutatja be Mauricionak, aki azt vágja hozzá, hogy ismeri táncosnő korából, és hogy hagyja békén Danielt.

Harmincadik rész körül Ana és Daniel szakítanak. Adrival persze tartja a kapcsolatot Ana.
De Daniel akárhányszor közeledni próbál Ana elhárítja.

A 43 rész körül Cristobal gyűrűt ad Camilanak, majdnem össze is házasodnak, épphogy az igent kellene kimondani, mikor Cristobalnak telefonálnak, hogy a főnökét súlyos baleset érte, mert fel akarták robbantani. Ekkor Cristobal elrohan.

A 38 rész körül, Ana aki ugye Mariana megtalálja állítólagos családját.Analía családját, mert itt még mindenki Analíanak hiszi.

Ana és Daniel a 43 rész körül kibékülnek, és egy ideig eggyütt is lesznek, és tervezik az esküvőt. Már az oltár előtt állnak mikor Sara megjelenik vmi papírokkal Ana multjáról és az esküvő elmarad.

Ezután Anat letartóztatják. Egy ideig börtönben is lesz. Egyszer Daniel bemegy hozzá, de nagyon csúnyán bánik vele.

Majd hosszú ideig nem is találkoznak. Ez idő alatt Daniel eggyütt van Saraval.

Isabel és Daniel testvére Mauricio összefognak jönni és az utolsó részben összeházasodnak.

Camila és hozzámegy a végén Cristobalhoz, de közben egy ideig kapcsolata lesz Miguellel.
Cristobalnak pedig Camila barátnőjével Jazminnal.

Valamiért Montananak megsérül az egyik szeme, és olyan szemvédőt hord az egyik szemén.

Montanat a nem is olyan sokára letartóztatják, és jó ideig börtönben lesz.

Az igazi Analia mégsem halt meg és visszafog térni.

A 98.-dik részben  Sara és Daniel diskóban mennek. Ahol összetaálkoznak Cristoballal és Ana/Analía-val, akik valamiért olyan álruhában vannak hogy Sara és Daniel nem ismerik fel őket. Sara táncol Cristobalal, Ana pedig Daniellel. Majd vmiért, talán hogy féltékennyé tegye Danielt, Sara megcsókolja Cristobált, erre Ana megcsókolja Danielt. Mire Cristobal és Sara is nagyot néz. Jó ideig csókolóznak, mikor Sara már nem bírja nézni, szétszedi őket. Ekkor meglátja Ana arcát és felismeri, de ők gyorsan elmennek Daniel nemhiszi el neki hogy Ana volt, bár később ha a csókra gondol, azt érzi mintha Anat csókolta volna.

Valamikor a közepe felé Saranak balesete lesz és a teste egyik fele,így az arca efyik fele is teljesen megér, és Armando lesz az aki megoperája.

Miguel végül megváltozik, apjával él, a cégnél dolgozik.

Carmen a szeretője lesz Ricky Montana ügyvédjének Celestinonak.


Egyszer megakarja ölni Ernestot. A végén teljesen megbolondul és a kis Adrianat is bántani akarja.

Ricky Montana a végén csúnyán megsérül mikor Analía többször rálő, de előtte ő  is rálő Analíara, aki majdnem meghal, de felépül.

Roberto, Armando aszisztense a végén összejön Chaniquaval.

Az utolsó részben Ana, akiről addigra kiderül hogy ő Mariana, beszélget Daniellel és a kislányával, mikor Nieves visz neki egy borítékot, mire ő bejelenti hogy állapotos. A kis Adri és Daniel is nagyon boldogok.

Sara a végén, mikor már érzi hogy nincs menekvés letartóztatják, beül a kocsijába, és a szakadékba hajt. Ugyanúgy fog meghalni mint ahogy Analía és Mariana a szakadékba zuhant az elején, pont ugyanott.

Olga feleségül megy majd a végén Cristobal főnökéhez, aki Flavio Cabbalero alakít.

Tuerto, aki Montana megbízott hogy találja meg Analíat, hamosan rálőnek, és meghal.

Megjelenik a sorozatban Analía és Camila édesapja, aki kibékül a lányok édesanyjával.

 Kb a 18-20 rész környékén Ana elszökik otthonról, senki se tujda hogy hol van, de Daniel sejti hogy a hajón van, odamegy és ott is lesz Ana. Ezután Ana szakít Daniellel, mert félti őt és Adrit a mulja miatt, és nem akarja hogy bajuk essen.

A 26-27 részben Daniel az éjszakát Saraval tölti, mikor a kis Adri nagyon beteg lesz. Sehogy se akar javulni az állapota. Joja titokban felhívja Anat, hogy a kislány beteg. Anat akkor Chaniqua babdája tartja fogva, de megszökik. Ezután Daniel pont kimegy az ajtón a ház elé ott telefonál mikor megpillantja Anat. Ő persze nem engedi közeledni csak a kis Adrihoz jött. Ahogy Ana bemegy a kislányhoz stinte egyből jobban lesz. Eggyütt játszanak hármasban. Mikor Ernesto benyit és örül hogy látja hogy hála Ananak Adri jobban van. De Carmen megtudja hogy Ana ottvan és elzavarja. Ernesto jól összeszidja amiért így bánik Anaval, Daniel és a kis Adri is megvédik őt. Pont elakar menni mikor Daniel utoléri és visszahívja. Daniel utána hazaviszi Anat, próbál közeledni de Ana elutasítja.

A 29 részben Joja felhívja Anat hogy Adri beszélhessen vele. Pont telefonon beszélnek mikor Adrihoz benyit Daniel, a kislány aztmonjda egy barátjával beszél, és megkéri az apját beszéljen a barátjával, ekkor Daniel a vonal végén meghallja Ana hangját, amire nem számított.

A 30 részben az irodában Sara rámászik Danielre pont akkor csókolja meg mikor Ana benyit és ez persze rosszul esik neki, Később Daniel bemegy Anahoz és elmondja neki hogy csak őt szereti.

A 31 részben Daniel elmegy a Gato Verdeben, hogy beszéljen Montanaval, de a végén összeverekednek. Ezután Montana emberei elrabolják Anat, mert azthiszik ő Analía. Elviszik Montanahoz, aki majdnem megerőszakolja, de pont odaér a rendőrség és lecsukják Montanat.

Ezután egy reggel Adri és Daniel Anaéknál reggelizik, Daniel ottagyja a kislányt hogy Anaval tölthesse a napot. Mikor Ana kisári ki Danielt, elmonjda hogy Montana mit akart tenni vele, Daniel nagyon dühös lesz, elakar menni Montanahoz, de Ana visszatartja és elmonjda hogy azóta őt már lecsukták. Ekkor Daniel ismét próbál közeledni Anahoz megakarja csókolni, de Ana végül eltolja magától.

Egy részben Ana vmiért felmegy Mauricihoz aki pénzt ajánl neki hogy hagyja békén Danielt, a férfi erőszakoskodik is vele, de megjön Daniel és elviszi Anat. Ezután íhvják fel Anat hogy megvan a családja, aki végülis Analía családja. Nagyon boldog mert azthiszi az ő családja van meg. Ekkor megöleli Danielt. Daniel hazaviszi, lesz egy pici csók,de Ana itt is elutasítja.

A 30 rész után Armando és Daniel rájön hogy Ana dns-e nem egyezik Analíaéval, és ekkor jönnek rá hogy Ana valójában Mariana, Daniel felesége.

A 46 rész körül Ana és Daniel kibékülnek és eldöntik összeházasodnak. A kis Adrival elmennek eggyütt és megbeszélik az esküvő részleteit Benito Atyával, aki boldog hogy ilyen boldogok ők hárman eggyütt.

Ezutáne gy ideig Ana és Daniel nagyon boldogok eggyütt. El is mennem egyszer házat nézni.

Majd eljön az esküvő napja a 66 részben, amikor beállít Sara, és az esküvő elmarad. Anat akkor tartoztatják le. Sara olyan képeket mutat be, Danielnek is, amik akkor készültek mikor Analía az elején beszáll pisztolyal a kezében Mariana kocsaojában. Ekkor ugye még mindenki azthiszi Anaról hogy ő Analía. Anat letartótatják, és börtönbe kerül. Daniel többször bemegy hozzá, és mondhatni megveti őt, mert azthiszi miatt halt meg Mariana.

Ezután jó ideig börtönben lesz Ana, majd kijön és a kapitány és Cristobal kiképzik, hogy ujra segíthessek elkapni Montanat. Ez idő alatt Daniel Saraval van, de sokat gondol Anara.

A 107 részben az utcán ahol Ana is ottvan beszél Montanaval, aki hírtelen lelőnek. Daniel pont arra megy kocsival és látja és odamegy hogy megvédje Anat. Hosszú idő után itt találkoznak ujra, de a végén össze is vesznek és Ana elmegy.

A 137 részben valakik elrabolják Danielt és csúnyán összeverik, de akkor már az igazi Analía is jelen van és Ana/Marianaval talának rá Danielre. Elviszik Armando laborjába, ahol jó ideig nem tér magához.

A 158 részben Daniel már magához tért, akkor megy be hozzá a kis Adri és Ana aki akkor már tudja hogy ő Mariana.

A 159 részben Mariana/Ana kibékül Daniellel, és nagyon boldogok a lányukkal.

A 164 részben Mauricio és Isabel is elmennem meglátogatni Danielt, és ők is örülnek hogy Daniel újra rátalált Marianara, és hogy boldogok a kis Adrival.

Az eksüvő után, Anat letartóztatják, és jó ideig brtönben lesz. Ez idő alatt többféle kiképzést kap, önvédelmet ilyesmit, mint Analía annak idején. Isabel néha meglátogatja őt.

A 93.dik részben Anat elviszik orvoshoz rutin vizsgálatokra. Itt az orvos megmondja neki, hogy a vizsgálatok során kiderült hogy ő már szült, hogy van gyereke. Anat ez nagyon megdöbbenti, és felzaklatja hogy nem emlékszik.

A 115.részben Sara hozzámegy Danielhez. Bár a házasságuk végül semmisé minősül mikor kiderül hogy Mariana él, mert így még ő Daniel felesége. Így Sara rövid ideig élvezheti hogy Daniel felesége.

Ekkor a 115 rész körül már az igazi Analía is jelen van. Anat/Marianat pedig vmiért korházba szállítják. Az esküvő után Daniel bemegy hozzá, Itt tudja meg hogy ő Mariana. Sok mindent egymás szemére vetnek. Majd Daniel elmegy.

A 134.dik részben Carmen megakarja ölni Ernestot de a rendőrég megakadályozza. Ezután diliházba viszik Carment, ahonnan megszökik.

Marlene elhozza a korházból Anat,és elviszi őt Armandohoz és Robertohoz.

A 137.dik részben Ricky parancsára Chinoék megkötözik Sarat, bezárják egy kocsi csomagtartójába és rágyújtják az autót. Itt nem halt meg, René megmenti, de csúnyán összeég.

A 136-137 dik részben Ricky elkapja Danielt, és az emberei csúnyán összeveri. Mariana/Ana megtudja és elmegy hogy megmentse Danielt. Analía aki pont Rickyvel van, ő is elmegy hogy kiszabadítsa Danielt. Egy kocsiban teszik Danielt, Mariana látja és bemászik a csomagtratóba, ahol találkozik Analíaval. És eggyütt mentik meg Danielt.

Ezután Danielt Armando kezeli, aki sokáig nem tér magához. Miután végre felébred talákozik a kis Adrival és kibékül Marianaval.

141.dik részben vmiért Joja korházba kerül, és meghal.

A 143.dik részben Mariana/Ana elmondja Ernestonak hogy ő Mariana a lánya.

A166 dik részben Ricky megszökik a börtönből. Analía utánamegy. Ahogy Daniel, Mariana és Miguel is. Itt Ricky rálő Analía, majd Analía is többször rálő Rickyre, aki ezután elveszíti az egyik szemét, tólószékbe is kerül.

Analía majdnem meghal, de Armando megmenti.

Az utolsó részben Isabelék esküvője után Mariana elmondja Adrinak és Danielnek hogy állapotos. Ezután kimennek a kikötőben hogy elhajókázzanak. Itt Mariana egy kicsit magára hagyja Danieléket, és akkor lép be ujra a képbe Gaby Espino. Mivel Mariana mosmár Analía külsejével él, szerintem itt Gaby az igazi Analíat alakítja aki Mariana régi külsejével kezd új életet. Tehát külsőt cseréltek. Analía elmegy és pasival, megölelik elbúcsúznak Marianaval és elmegy. Mariana akkor visszamegy Danielhez. Ekkor csendül fel utoljára Mariana és Daniel szép lassú száma, egy utolsó csók és vége!!!!!!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Ennyien vagyunk jelenleg az oldalon

 

 
Hirdess itt!

 

 

1hét = 3 kredit
2hét = 6 kredit
1hónap = 12 kredit
2hónap = 20 kredit
1év = 50 kredit

 
Testvéroldalak

 Az oldal testvéroldalai Sziszi Gaby Espino és Nicole Nikki Reedes oldija. 

 

 
Nézz be!

 Az ERDA és az MSED mellett Twilight imádok vagyok, esetleg ha ti is szeretitek nézzetek be a két blogomra, az egyiken egy Twilight Edward & Bella fanfiction olvasható, a másikon pedig egy Kellan Lutz-os. És Egy RobSten-es.

 

 
Kedvenc vámpírjaim

Elite vámpírok Top vámpírok

 

 

 
El Rostro De Analía

 
Hány rajongó járt itt
Indulás: 2006-07-08
 

Érdekelnek a zenei újdonságok? Kattints! ⏵ Popusz: Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több.    *****    Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS