.::.1st Hungarian El Rostro de Analía & Mas Sabe el Diablo Fansite.::.
.::.1st Hungarian El Rostro de Analía & Mas Sabe el Diablo Fansite.::.
Bienvenido

Üdvözöllek az El Rostro de Analía - A bosszú álarca & Mas Sabe el Diablo - Ördögi kör első magyar rajongói oldalán. Itt minden információt megtalálsz erről a két  nagyon klassz sorozatról, amellett nagyon sok kép, és extra, és letöltés vár rád. Jó böngészést: -Analía a szerk-


 
Navigation
 
Csevegj!
 
ELITE OLDALAK

 
TOP OLDALAK

 
Táblák

 
Karakterek

Analía
Analía egy táncosnő aki Ricky Montananál dolgozik táncosnőként a Gato Verde klubban. Beépült a rendőrökhöz, hogy Ricky közelébe férközhessen, így állvan bosszú barátja halálán, aki Ricky ölt meg. Egy nap Ricky arra kéri ölje meg a gazdag üzletasszonyt Mariana Montielt. Analía nem akarja megtenni, ezért elhajtanak a kocsival, de a mellette vezető Mariana egy szakadákba hajt, és itt elméletileg Analía meghal. De később kiderül mégsem halt meg és visszatér.

Ana
Ana, ő tulajdonképpen nem más mint Mariana Montiel, aki egy baleset követeztében annyira megégett hogy nem lehetett azonosítani. Armando Rivera professzor talált rá a segédjével, és mivel Analía névjegye és képe volt nála, évekkel később Ana/Mariana felépült, de Analía külsejével. Egy nap összetalálkozik férjével Daniellel és kislányával Adrianaval, akikről persze nemtudja hogy kicsodák, mert a baleset következtében elvesztette az emlékezetét. Elkezd Daniel házában dolgozni mint a saját lánya nevelőnője. Majd Daniel cégénél is dolgozik. Egymásba szeretnek Daniellel, kisebb nagyobb megszakításokkal eggyütt lesznek, mikor épp közös jövőjüket tervezik, Anat letartoztatják. A végén kiderül hogy ő Mariana, és újra eggyütt lehet a családjával.

Daniel
Ő Mariana férje. Van egy kislányuk Adriana. Daniel megcsalja Marianat Saraval, és mikor a nő megtudja balesetet szenved és meghalt.Az elején Daniel magát okolja. Utána teljesen megváltozik, otthagyja a céget, és csak a lányával foglalkozik. majd megismeri Anat, akibe első látásra beleszeret. De miután Anat letartoztatják, Saranál keres vigaszt.

Ricky Montana
Eredeti neve Ricardo Rivera. Ő Armando Rivera fia. És ő a Gato Verde klub tulajdonosa, és egyben egy maffiozó is. Anyja halála óta rosszban van az apjával mert őt okolja anyja haláláért. Ricky egész idő alatt teljesen Analía megszállotja. Piszkos ügyei miatt többször kerül börtönbe. Saraval cinkostársak. Sara segít neki a piszkos pénzét tisztára mosni. De a történet végén meghal.

Sara
Ő Mariana unokatestvére. A nénikéje Carmen, és a bácsikája Ernesto. Ő mindig is irigyelte Marianat, mert ő vezette a céget, és mert ővé volt Daniel. Ő kérte meg Rickyt hogy ölesse meg Marianat. Azthiszi a halála után övé lehet Daniel, de ekkor megjelenik Ana, aki az első számú ellensége lesz Saranak. Egyszer öngyilkos is lesz Daniel miatt. Egy balesetben csúnyán megég az arca egyik fele, és a keze, és Armando hozza helyre. A végén a kocsijával szakadékban zuhan és bennt ég, pont mint annak idején Mariana.

Carmen
Ő Mariana anyja, a nagymamája Adriananak. Miután a lánya meghalt, nagyon megkeményedik. Így amikor megismeri Anat, akit Daniel Adri mellé vett fel dadának, nagyon rosszul bánik vele, mindent megtesz hogy bántsa, mert nem tudja hogy ő valójában a lánya. Férje Ernesto. A nénijéje Saranak. Idővel eléggé megváltozik, a szeretője lesz Ricky Montana ügyvédjének. Megakarja ölni egyszer a férjét, és az unokáját is. A végén megörül.

Isabel
Ő Mariana legjobb barátja. És a cégük ügyvéje, a család barátja. Ő is Danielék házában él. Ő Daniel és Mariana lányának Adrinak a keresztanyja. Idővel egymásba szeretnek Mauricioval, Daniel testvérével, és a végén összeházasodnak.

Miguel
Ő tagja egy utcai bandának. Édesanyja Olga, és édesapja akit sose ismert Ernesto Andrade. Féltestvére volt Mariananak. Ő Chaniqua barátja. De egy ideig lesz valami közte és Camila között. Mikor apja Ernesto korházba kerül megbocsát neki, a házába költözik, és ő is elkezd dolgozni az Angel légitársaságnál.

Ernesto
Ő Mariana apja, Carmen férje. Van egy fia egy másik nőtől, Olgatól, akit sose ismert. Ő Miguel. Ő a nagyapja Adrinak. Nagyon megviselte a lánya halála. Ekkor lett a mindene az unokája Adri. Danielt Mariana férjét fiaként szereti. És mikor megismeri Anat, első látásra megkedveli. Többször is lesz a korházban a szíve miatt.

Armando
Ő kiváló professzor, és tanár. Szakterülete a gének, a genetik. Fia Ricardo/Ricky, akivel rossz a kapcsolata, amióta felesége meghalt. Ő és a segédje Roberto talál rá a teljesen összeégett Anara, és hosszó évek alatt műtétekkel állítják helyre a testét. De végül beleszeret Anaba.

Adriana
Ő Mariana és Daniel lánya. keresztanyja Isabel. Anyja halála óta apja nagyon sok időt tölt vele, hogy próbálja édesanyját pótolni. Egyszer majdnem megfullad, mikor Ana megmenti. Ekkor első látásra megszereti Anat, aki később a barátja lesz. Végül kiderül hogy ő az anyukája, aki nem halt meg. A nagyszülei is nagyon szeretik őt.

Cristobal
Ő rendőr. És valami társ félesége Analíanak. Miután ő eltűnik, sokáig keresik de nem találják. De arra gyanakszik hogy Ricky tett valamit Analíaval. Egy nap megismeri Analía testvétét Camilat, aki szintén a Gato Verde klubban dolgozik, hogy kiderítse mi történt a nővérével. Camila is segíteni próbál a rendőrségne és Cristobalnak hogy megtalálják Analíat. Majd Camila és ő egymásba szeretnek. Egy ideig viszonya lesz Camila barátnőjével Jasminnal. De végül Camilaval marad, és össze is házasodnak.

Olga
Ő Miguel édesanyja. Régen viszonya volt Ernesto Andradeval, és ő Miguel apja. A végén hozzámegy egy rendőrhöz, Cristobal főnökéhez.

Camila
Ő Analía testvére. Miután nővére eltűnik ő is elkezd dolgozni a Gato Verdeben, ahol Analía dolgozott, hogy megtalálja nővérét. Itt ismeri meg a rendőr Cristobal, akivel egymásban szeretnek. Egy ideig kapcsolata lesz Miguellel is, de a végén Cristobalhoz fog hozzámenni.

Chino
Ő a jobbkeze Ricky Montananak. Felesége van, és gyerekei.

 Saját írás, Ne lopd el!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Ennyien vagyunk jelenleg az oldalon

 

 
Hirdess itt!

 

 

1hét = 3 kredit
2hét = 6 kredit
1hónap = 12 kredit
2hónap = 20 kredit
1év = 50 kredit

 
Testvéroldalak

 Az oldal testvéroldalai Sziszi Gaby Espino és Nicole Nikki Reedes oldija. 

 

 
Nézz be!

 Az ERDA és az MSED mellett Twilight imádok vagyok, esetleg ha ti is szeretitek nézzetek be a két blogomra, az egyiken egy Twilight Edward & Bella fanfiction olvasható, a másikon pedig egy Kellan Lutz-os. És Egy RobSten-es.

 

 
Kedvenc vámpírjaim

Elite vámpírok Top vámpírok

 

 

 
El Rostro De Analía

 
Hány rajongó járt itt
Indulás: 2006-07-08
 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!