.::.1st Hungarian El Rostro de Analía & Mas Sabe el Diablo Fansite.::.
.::.1st Hungarian El Rostro de Analía & Mas Sabe el Diablo Fansite.::.
Bienvenido

Üdvözöllek az El Rostro de Analía - A bosszú álarca & Mas Sabe el Diablo - Ördögi kör első magyar rajongói oldalán. Itt minden információt megtalálsz erről a két  nagyon klassz sorozatról, amellett nagyon sok kép, és extra, és letöltés vár rád. Jó böngészést: -Analía a szerk-


 
Navigation
 
Csevegj!
 
ELITE OLDALAK

 
TOP OLDALAK

 
Táblák

 
Vendégkönyv
[93-74] [73-54] [53-34] [33-14] [13-1]

2012.03.14. 00:14 Idézet

Hello-- Most találtam ezt az oldal-- Érdeklődnék hogy a -Bosszú Álarca---című film Cd-jét Hogy tudom letölteni mert Én most kezdtem el ezt a filmet - 8.résznél tartok és nagyon tettszik!!!Pleas Healp Mee!!!!!

Évi


2010.12.21. 17:44 Idézet
Winchester07

Sziasztok!

Nekem egy kérdésem lenne csak, egy zenével kapcsolatban. A MSED-ban hallottam már többször is részletet. A legszomorúbb részeknél hangzik fel, például mikor Marinaék meghalnak, vagy mikor Horacio megtudja hogy Christian meghal. Ha valaki felismeri, vagy tudja és megírná megköszönném.

/persze már az oldalon körülnéztem ez ügyben, csak nem találtam/

Winchester07


2010.11.12. 22:44 Idézet

Még egyszer válaszol a kérdésekre:


A sorival(MSED) kapcsolatban, mivel én melózok így csak kéthetente látok pár részt belőle, ahogy az ERDA-ból is, és amúgy sincsenek meg nekem a részek, így senki ne kérje, hogy küldjem el őket mert nemtudom.

Mindktét sori részei felvannak töltve soris oldalakra aminek a linkjeit a MSED és az ERDA menüjében a Videóknál megtaláltok.

A másik dolog a zenék: Milliószor le lett írva és a MSED zenékhez is ki vannak írva, a zenék amik a báros részekné mennek. Én kettőt ismerek a Nena és a Baila Conmigo, amik az ERDA-ban is voltak, ezeket a Zenék menüben szintén le tudjátok tölteni, ha  másikra gondoltok akkor nemtudok segíteni én ezt a kettőt ismertem fel ezeknél a részeknél.

Reni, megnéztem a chatet, és egyetlen egy letiltott felhasználó sincs, ezért nemtudom miért nem tudsz írni, nem is lett volna okom téged letiltani.

Jencarlos Hunted by night című filmje sincs meg, időm sincs ennek a keresésével foglalkozni, de valahonnan biztos le lehet tölteni.


Azt hiszem nagyjából mindenre válaszoltam. -Analía szerk-


2010.11.11. 12:47 Idézet

Szia Analia!

Én a MSED tegnapi (2010.11.10-én) részét nem láttam! Ebben a részben tudja meg Anhel, hogy Manuela terhes. Amennyiben lehetőség van rá, küld el nekem a fenti email címemre! Nagyon hálás lennék érte!!!! Imádom ezt a filmet, amikor csak tehetem nem szalasztom el, de van olyan, hogy a műsor vetítésének időpontjában dolgoznom kell. Sajnos a tegnapi is ilyen nap volt! Köszi a segítséget előre is! Anya 

 


2010.10.24. 13:41 Idézet
analiaa123

 szia azt szeretném kérdezni hogy nem tudod annaka számnak a  acimét ami akkor szokott szólni mikor  a lányok a bárban táncolnak???

ha tudod akkor léccccci ird meg a  tnikike97@gmail.com cimre!!

nagyon köszönö9m!:)))


2010.10.11. 14:19 Idézet
Klopcsik Renáta

szia ana! nem értem h miért lettem kitiltva a chat-ből mikor van egy elite cserénk is de mind1 rem. visszavonod majd! :) reni


2010.09.30. 07:18 Idézet
Nadrienn

 Szia Analia!

Nagyon szuper az oldalad!

Egy hatalmas kéréssel fordulok Hozzád.Már csomó helyen kerestem de sehol nem találom Jencarlos Canela filmjét, a Hunted by night-ot. Láttam,h Neked van róla infód, így abban bízom,h Te meg tudod szerezni valahonnan. Nagyon fontos lenne, és iszonyatosan hálás lennék. Előre is köszönöm szépen.


2010.08.26. 00:45 Idézet
zita19

sziasztok! aki nézi az örödi kört felvenne msnre zitaszokes18@hotmail.com nekem azok a dalok kellenének amik abban a konymában mennek ahol a nők táncolnak köszi


2010.07.21. 10:15 Idézet
Sel

Íme Ana, én is hoztam neked egy díjat! Megérdemled! Tudom nem lett a legszebb, a gépem nem is engedte, hogy képet illeszek be. Ezért bocsi. Remélem azért örülsz neki, mert tényleg megdolgoztál az elismerésért, legyen az ilyen vagy olyan. Mi újság? Már régen hallottam rólad. Majd talizunk. Szia!


2010.07.21. 10:10 Idézet
Sel

A legjobb design-díj

ezen oldal szerkesztőjének részére a kreatív és brilliáns design-ért és odaadóan végzett munkájáért

GRATULÁLUNK!

további sikereket kívánunk!

 

 


2010.07.07. 09:27 Idézet

Szia szerki!

A más sabe el diablo menüben a ki mikor született-ben el van írva Karla-é. 3. hó helyett 5. van..:)

Örülök, hogy újra kinyitottál nagyon jó az oldal!:)


2010.07.02. 18:31 Idézet
Bern'

Sziasztok.

nem szeretnék senkit megbántani de egy páran lehordták az oldalt ahelyett hogy megköszönnék  hogy van egyáltalán aki kinlodik vele.hiszen tudjuk hogy ez a legnagyobb színvonalú Magyarországon.És senkitől nem olvastam még hogy jó hogy fáradozol vele vagy ilyesmi.mindenkinek hálásnak kéne lenni,és a rosszindulatű megjegzéseket másra tartogatni.szünetetlteti a szerkesztő a honlapot pár ember taplósága miatt...és mi szívtunk miattatok.köszi szépen ;)


2010.06.04. 07:38 Idézet
Gaby(Bracamontes Wiki. hu)

Szia kedves Timi!

Már régen hallottam rólad, meg az oldalról, tudod két hónaponkeresztül nem volt Internet, ezért nem tudtam az oldalt látogatni, ezért most bepótolom. Először is káprázatosan szép lett az új design. Gratula Neked + Lizának. Nagyon szeretem az MSED - et, az egyik kedvenc sorim, az ERDA mellett. Ha látod valamelyik csatornán az ERDA ismétlését légyszíves szólj, néha jó lenne megnézni egy - egy részt. Amúgy mi van Veled? Úgy tudom nem Budapesten laksz, remélem nem érint ez az áldott jó idő! Na ennyi, majd még biztos talizunk a chat - en. Szia, puszi!

 


Válasz:

Szia! Hát akkor isten hozott újra itt. Bizony, lesz mit bepótolnod, és köszi a dicséretet Liza nevében is. Bizony mi is nagyon szeretjük a sorit. És elvagyok, bár mostanság kicsit összejöttek a dolgok, és a frisseken is meglátszik, de amint van időm, és van friss hozom. Igen, nem pesten lakok, nálunk hála istennek nem vészes a helyzet az idő miatt. Csak már rossz hogy mindig esik. De ez van. Köszi hogy írtál, pussz. -Analía szerk-


2010.05.29. 14:30 Idézet

Szia.

Tudom hogy sok dolgod van de annak estleg lessz esélye hogy a Virginia és Jimmy dala teljes verzíóban meglesz mert nagyon szeretem azt a dalt i főleg ez a kadvencem.

Előre is köszi


Válasz:

Szia! Hát igen, mostánság ezért is van kevesebb friss, de amint van valami új, amint tudom hozom. A dallal kapcsolatban, sajnos nagyon se előadót nemtudok csak  a szám címet, ezt a verziót amit le lehet tölteni youtuberól egy vidi alól szedtem le mp3-ba. Sehol nem találtam még rendesen, de ha meglesz úgyis felfogom tenni. -Analía szerk-


2010.05.13. 17:14 Idézet

szia nagyon jo az   oldid grat  es nagyon kar hogy vege a bosszu alarcanak  


Válasz:

Szia, köszi szépen neked is. Igen tényleg kár nekem is hiányzik, de amíg nem ismétlik valahol addig is itt egy másik fantasztikus sori, amit nézhetünk. -Analía szerk-


2010.05.10. 09:34 Idézet

Halihó!

Nagyon jó az oldal! Én néztem a Bosszú álarcát és most az Ördögi kört is nézem. Remélem, ez is lesz olyan jó, mint a másik volt:)

Senussya


Válasz:

Köszi szépen, nézzd őket továbbra is! -Analía szerk-


2010.05.06. 12:58 Idézet

nagyon jok vagytok mostmár az őrdőgi kőr&a bosszu álarca a kedvencem én aszt hitem hogy

az őrdőgi kőr nagyon rosz lesz de elenkezően nagyon és jo egyszerűen imádom


2010.04.11 12:04
sollaris

Szia!
Nagyon szép a designod, ezért úgy gondolom, hogy esélyes vagy az oldalamon rendezett designversenyen. Szeretettel várlak :)


Válasz:

Hálás lennék ha senki se írogatna a nevemben! Analía szerki


2010.05.03. 16:32 Idézet
A bocsánatkérő

Válasz: Szia kedves Tímea! Köszi, hogy már nem haragszol rám - vagy legalábbis remélem - és azt is köszi, hogy válaszoltál! Rendes tőled! Az viszont mélységesen felháborított, hogy nekem tulajdonították a káromkodást is! Beismerem, én voltam az, aki a szerk nevében küldött üzeneteket, azonban a csúnya beszéd vádját határozottan elutasítom! Nem volt szép az sem, amikor a szerk nevében írtam, de ennek a meggyanusításnak más a gazdája! Nem rosszindulatból mondtam, amit mondtam, de ez azért sértette a szememet! Ne haragudj! Most viszont mennem kell, majd még találkozunk a chat-en!

 


2010.04.29. 20:18 Idézet
Rola

Óóó, szóval ezért nem írtál vissza.

Közlöm veled, a képek MÁR MEGVANNAK, ráadásul egy olyan oldalról szedtem le, amelyikről LELEHET. És nem azért, de ha egyszer kiteszel egy képet az oldalra, bárkinek megtetszhet, és netán szeretne magának is. Ilyenkor ezen az oldalon lementeni nem lehet, szerinted pozitív véleménye lesz róla? Kötve hiszem. Én azért szerencsés vagyok, de legalább annyit megcsinálhattál volna, hogy visszaírsz nekem. Vagy talán annyit, hogy megmondod, melyik spanyol újságból vannak a képek. :/


Válasz:

Igen, de mostanság elég sokan vannak aki ellopják a képeket, és nemcsak azokat hanem a fordításokat, meg mást is. És nem azért dolgozok vele, hogy mások elvigyék, lemásolják a dolgokat. Sajnálom, ez van! -Analía szerk-


2010.04.29. 16:57 Idézet
Evelin

Szia!

Nem tudom pontosan miért de már négyszer kérdeztem valamit és te egyszer sem vetted tudomásul írásaimat!

Nos megkérdezem mégegysze!

Hol találtad Gabyról és Jencarlosról azt People en Espanolos képet??

Remélem ha itt ítok akkor már válaszolsz!

Előre is köszönöm neked

puszi

 


Válasz:

Szia! Láttam hogy írtál, de nemtudok segíteni, hiába is erőszakoskodsz. Nekem sem hullik az ölembe a friss, én is utána keresgélek, nem azért teszem fel őket, hogy elkéregessék, ellopják. Sajnálom keress utána. -Analía szerk-


[93-74] [73-54] [53-34] [33-14] [13-1]

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Ennyien vagyunk jelenleg az oldalon

 

 
Hirdess itt!

 

 

1hét = 3 kredit
2hét = 6 kredit
1hónap = 12 kredit
2hónap = 20 kredit
1év = 50 kredit

 
Testvéroldalak

 Az oldal testvéroldalai Sziszi Gaby Espino és Nicole Nikki Reedes oldija. 

 

 
Nézz be!

 Az ERDA és az MSED mellett Twilight imádok vagyok, esetleg ha ti is szeretitek nézzetek be a két blogomra, az egyiken egy Twilight Edward & Bella fanfiction olvasható, a másikon pedig egy Kellan Lutz-os. És Egy RobSten-es.

 

 
Kedvenc vámpírjaim

Elite vámpírok Top vámpírok

 

 

 
El Rostro De Analía

 
Hány rajongó járt itt
Indulás: 2006-07-08
 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG